Header Image
Header Image

NICOLETA KALLO - MORTGAGES


 

 Imprumuturi pentru cumpararea de proprietati, refinantare, etc.

Va rog sa ma contactati la 403.254.2540 sau 403.837.8370

nicoletakallo.ca 


Doriti o casa noua?

 

Daca va ganditi sa construiti, Nicoleta Kallo  a lucrat pentru "builder", chiar stie despre felul in care lucreaza si cum trebuie abordati! Cine va ajuta sa va protejati interesele? Suntem aici pentru dumneavoastra. Nu numai ca vom ajuta sa luati o decizie buna, dar va vom indruma in tot ceea ce tine de procesul de cumparare.

Pentru a fii platita de builder, trebuie sa fiu prezenta la prima intalnire pe care o aveti cu el.

O alta optiune, daca deja v-ati inregistrat la showhome este sa ma platiti dvs.

 

 

“Daca noi castigam si clientul trebuie sa castige!” - este principiul dupa care ne desfasuram activitatea. NU listati fara sa ne chemati la interviu! Nu stiti ce ati putea pierde! Daca vindeti sau/si cumparati = CALCULATI cat CA$TIGATI.

Cine e ALL Real Estate Group Corp.? Nicoleta Kallo, Broker/ Owner si Catalin Kallo, Co-Owner. 

A fi BROKER inseamna ca ai nivelul cel mai mare de calificare in REAL ESTATE. Inseamna ca putem angaja alti agenti care sa lucreze pentru compania noastra - ALL (KALLO) REAL ESTATE Group Corp. Din cate stim,in Calgary nu exista un alt REALTOR ROMAN CU ACELASI NIVEL DE EXPERTIZA! Ce ne diferentiaza de competitie, in afara planurilor excelente pe care le oferim?

1. Experienta - Nicoleta a lucrat pentru un constructor de case, plus experienta din 2003 in piata de resale.

2. Stilul de lucru "lejer" - nu incercam sa grabim clientul in una din cele mai mari investitii pe care le face. Si noi am fost la acest stadiu-first time buyers- si stim ce stresant este sa hotarasti ce e mai bine sa faci.

3. Confidentialitatea informatiilor - tot ce discutam cu clientul nostru ramane numai intre noi si client.

4. Un alt avantaj pe care il oferim clientilor este echipa noastra de specialisti in diverse domenii avocati, inspectori pentru case, agenti de asigurare, etc.

5. Educatia - Nicoleta a atins cel mai inalt nivel de licenta in Real Estate - BROKER, nivel pe care nici un alt agent roman din Calgary nu il are! In plus Nicoleta are calificarile ABR(Accredited Buyer Rep.) si CCS(Condominum Certified Specialist), Fellow of the Real Estate Institute of Canada.

Suntem hotarati sa ramanem cat mai mult in acest business, de aceea fiecare din clientii nostri este "tratat ca un VIP ", mai mult - ca un prieten al familiei noastre - de aceea acum 98% din noii clienti vin ca referinta de la fostii CLIENTI. Multumim pentru vizita! 

Nicoleta si Catalin Kallo

  403.837-8370

 kallo@kalloteam.com   


Pentru VANZATORI!

 

Suntem Nicoleta & Catalin Kallo, proprietarii companiei KALLO Real Estate Group Corp. Pentru ca banii sunt importanti pentru fiecare, am decis sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a salva din comisionul pentru vanzarea unei proprietati. Sunati-ne inainte de a angaja un alt agent! Nu veti regreta! 

Servicii oferite:

-analiza pietei imobiliare din zona casei dumenavoastra pentru a ne asigura ca avem un pret de pret de listare cat mai bun pentru dvs.;

-aparitia proprietatii pe site-ul public MLS.ca- unde orice posibil cumparator o poate vedea;

-virtual & photo tour astfel incat potentialii cumparatori pot vedea casa dvs. in interior inainte de a veni efectiv la locatie;

-reclama non-stop pe site-ul nostru principal(www.kallorealestate.com) precum si pe TOATE CELELALTE DOMENII(detalii vor fi oferite la prezentare) conectate la el;

- reclama in reviste de specialitate;

- cel putin 35 de poze ale proprietatii pe diferitele site-uri;

-brosura de prezentare ale proprietatii si ale comunitatii - pentru a prezenta si locatia, mijloace de transport, scoli etc.. - de asemenea vom posta un "for sale" sign in fata proprietatii( pentru condominium tb. aprobare de la Board)+ "lockbox" - cutiuta albastra, pentru a usura aratarea proprietatii dvs. de catre alti realtori.

Toate vizitele se fac numai dupa ce veti fi consultati. Va putem oferi sugestii profesionale despre aranjatul mobilierului in vederea vanzarii. Putem schimba planul de marketing foarte repede (fiind brokerage-ul nostru nu trebuie sa cerem nici o aprobare de la broker).

Nicoleta este Real Estate Broker cu mai mult de 11 ani experienta profesionala in piata imobiliara din Calgary.

ALL Real Estate Group ofera raport saptamanal despre activiatea imobilia din zona dvs. Fiindca suntem o afacere "de familie"- ne place ceea ce facem si dorim sa ramanem in acest domeniu si sa oferim servicii excelente. Stilul nostru este sa lucram in echipa- aceasta abordare e cea mai fructuoasa pentru un rezultat final excelent: casa vanduta!


Pentru CUMPARATORI!

Bine v-am gasit!

Felicitari pentru decizia de a rupe ciclul inchirierii si de a incepe o investitie intr-o locuinta in Canada! Stim ca nu e o decizie usoara si ca implica uneori multe sacrificii, dar suntem aici sa va ghidam si sa va ajutam cat putem de mult. Am fost si noi in situatia voastra si intelegem cat de greu e sa faci acest pas. Stim ca aveti intrebari despre procesul de cumpare, asa ca nu ezitati sa ne contactati la 403. 613.6080  403.837.8370 sau la kallo@kalloteam.com